Γενική άποψη

Τουρλωτή

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, σχετικά με την υλοποίηση δεσμεύσεων του ίδιου του Υπουργού για την ίδρυση και λειτουργία Περιφερειακού Ιατρείου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τουρλωτής του Δήμου Σητείας, κατέθεσε ο Βουλευτής Λασιθίου του Πα.Σο.Κ., Μιχάλης Καρχιμάκης.

Όλη η ερώτηση:

Κύριε Υπουργέ,
Κατά την διάρκεια επίσκεψής σας προεκλογικά στο δήμο Σητείας, δεσμευτήκατε ότι με απόφασή σας θα ιδρυθεί Περιφερειακό Ιατρείο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τουρλωτής.
Με ερώτηση που κατέθεσα στις 19-11-2007, σας ζήτησα να με ενημερώσετε για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της δέσμευσής σας.
Όμως, ενώ έχουν παρέλθει οι προθεσμίες που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, προκειμένου να μας καταθέσετε και επίσημα στη Βουλή το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της δέσμευσής σας, δυστυχώς δεν το πράξατε, δίδοντας την εντύπωση ότι η δέσμευσή σας αυτή, ήταν άλλη μία ανεκπλήρωτη προεκλογική εξαγγελία.
Για το θέμα, δε, αυτό, υπήρξε και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 19-10-2007, την οποία σας κοινοποίησε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης, μετά και από το αίτημα του Προέδρου του Τ.Σ. Τουρλωτής κ. Νίκου Τσαγκαράκη.

Μετά τα παραπάνω, Ερωτάστε:

1. Θα μας προσδιορίσετε τελικά ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της δέσμευσης σας για την ίδρυση και λειτουργία του Περιφερειακού ιατρείου Τουρλωτής, για το οποίο κατά την παρουσία σας στο δήμο Σητείας προεκλογικά αναλάβατε;

Ο ερωτών Βουλευτής

Μιχάλης Καρχιμάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos