ακόμα και τα σήματα της τροχαίας γίνονται κάτι άλλο
ακόμα και τα σήματα της τροχαίας γίνονται κάτι άλλο

Να ξεβρομίσει η πόλη του Αγίου Νικολάου, από αφίσες, συνθήματα, αυτοκόλλητα και άλλα, προσπαθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου. Για το λόγο αυτό, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Περάκης, προκάλεσε τη Παρασκευή (11/7), σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση,με προσκεκλημένους, πρώτο και κύριο τον Δήμο Αγίου Νικολάου, την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λασιθίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Λασιθίου, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και φιλάθλους της Α.Ε.Κ..

όταν ένας χώρος δεν λειτουργεί, γίνεται αυτόματα χώρος αφισοκόλλησης;
όταν ένας χώρος δεν λειτουργεί, γίνεται αυτόματα χώρος αφισοκόλλησης;

Ο ταξίαρχος Κ. Περάκης, ξεκαθάρισε ότι η εικόνα της πόλης είναι άσχημη, ο καθείς κάνει ότι θέλει, αφισοκολλά και διαφημίζει ότι νομίζει, όπου νομίζει και αυτό θα πρέπει να σταματήσει.

Αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας, η οποία τις επόμενες μέρες θα βγει στη πόλη, θα ξύσει αυτοκόλλητα από τα σήματα της τροχαίας και τους καθρέπτες, θα ξεκολλήσει και θα κατεβάσει αφίσες από στύλους και αλλού, θα σβήσει συνθήματα και βωμολοχίες από τοίχους και αλλού, θα βάψει, θα καλλωπίσει και από κει και πέρα ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos