Κατά την υπογραφή

Νομαρχία Ηρακλείου

Σύμβαση, προϋπολογισμού 1.200.000 € από πιστώσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει τα γραφεία της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου υπέγραψε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Σε δηλώσεις της η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη υπογράμμισε:

«Υπογράψαμε σήμερα σύμβαση ύψους 1.200.000 € από πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου, το οποίο θα στεγάσει τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής.
Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε, αξιοποιώντας τα χρήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, να δώσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα καινούργιες υποδομές για την Κτηνιατρική μας Υπηρεσία.
Το παρόν κτίριο θα κατεδαφιστεί, άρα η υπηρεσία μας πρέπει να μεταφερθεί. Ο εργολάβος έχει συμβατική υποχρέωση να παραδώσει το έργο μέσα σε δεκαπέντε μήνες από τη μέρα που θα ξεκινήσει τις εργασίες.
Βέβαια, το κτιριακό μπορεί να λύνεται τώρα με την ολοκλήρωση του κτιρίου το επόμενο διάστημα, παραμένει όμως το σοβαρό πρόβλημα της στελέχωσης της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας. Γνωρίζουμε όλοι το σημαντικό έργο που πραγματοποιεί σε ό,τι αφορά την προστασία των καταναλωτών και της δημόσιας υγείας σχετικά με τα σφαγεία, τις κτηνοτροφικές μονάδες, αλλά και την εισαγωγή κρεάτων, ψαριών ή άλλων στην Κρήτη.
Παράλληλα, αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και στόχο για εμάς να αποκτήσουν στέγη όλες οι υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου. Τον στόχο αυτό έχουμε ξεκινήσει ήδη να υλοποιούμε με συγκεκριμένο πρόγραμμα και πρώτο βήμα την απόκτηση στέγης για την Κτηνιατρική Υπηρεσία
».

Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos