Κινητοποίηση ξενοδοχοϋπαλλήλων στην αντιπεριφέρεια
από τη κινητοποίηση

Σε κινητοποίηση προχώρησαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι από όλο το Λασίθι το πρωί της Τετάρτης (20/05), στο κτίριο της αντιπεριφέρειας. Συμμετείχαν ξενοδοχοϋπάλληλοι από τον Άγιο Νικόλαο, το Σίσι, την Ιεράπετρα, το Μακρύ Γιαλό και τη Σητεία.

Τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι ουσιαστικά η εργασία κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε ο κορωνοϊός, με πολλούς από αυτούς να μην ξέρουν εάν θα έχουν δουλειά το επόμενο διάστημα ή πόσο θα δουλέψουν.

Και οι δυο, άντε τρεις μήνες δουλειάς, δεν είναι λύση.

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου συγχαίρει και ευχαριστεί τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους και όχι μόνο,  από Σητεία, Μακρυγιαλό, Ιεράπετρα, Σίσι, που δεν λογάριασαν αποστάσεις και συνθήκες, για να παραβρεθούν σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια έξω από την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου, μαζί με τους Μεραμπελιώτες εργαζόμενους.

  Όλος ο Νομός ενωμένος με κοινό σύνθημα και απαίτηση: “Είμαστε εργαζόμενοι της βαριάς βιομηχανίας της χώρας και του Νομού. Ζητάμε δουλειά και όχι ελεημοσύνη. Επιδότηση εργασίας και όχι ανεργίας».

  Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου  κ. Γουλιδάκη, τους Δημάρχους του Νομού και Δημοτικά Συμβούλια, καθώς και τα ΜΜΕ για την συμπαράστασή τους, που εκφράστηκε με διάφορους τρόπους.

                                           ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Συμμετείχαν:

Υπαλλήλων ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου

Σωματείου Δαυίδ Sunwing

Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ιεράπετρας και περιχώρων

Σωματείου Εργαζομένων ξενοδοχείου TUI BLUE-ELOUNDA BREEZE

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos