Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας
Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας

Ξεκίνησαν τις αρχές Ιανουαρίου και συνεχίζονται έως και τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στην Ιεράπετρα, στο πλαίσιο του Κοινωνικού  Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας. Τα μαθήματα παραδίδονται καθημερινά, απογευματινές ώρες εκτός Σαββατοκύριακου, από ειδικευμένες καθηγήτριες στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας του «Κέντρου Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας» της Ι. Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, στην Ιεράπετρα (οδός Φιλοθέου Α΄, αρ. 8).

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ι. Μητροπόλεως παρέχει εντελώς δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως τους μαθητές της ευρύτερης περιοχής Ιεράπετρας που επιθυμούν να έχουν ενισχυτική διδασκαλία και όχι μόνο σε παιδιά οικονομικά αδύναμων και κοινωνικά ευπαθών οικογενειών, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Ειδικότερα, περίπου πενήντα μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων του Γυμνασίου, αλλά και εννέα μαθητές της Α΄ Λυκείου, παρακολουθούν τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών (καθώς και της Οδύσσειας, της Ιλιάδας και της Ελένης), της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Έκθεσης, των Μαθηματικών (Άλγεβρα και Γεωμετρία), της Φυσικής και της Χημείας, κατανεμημένοι σε ολιγομελή τμήματα τεσσάρων έως επτά μαθητών.

Οι ενδιαφερόμενοι για εκπαιδευτική αρωγή στα παραπάνω μαθήματα μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να καλούν στα τηλέφωνα των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας 28420-22400 και 28420-22786.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos