οι ιερείς ευλογούν
οι ιερείς ευλογούν

Στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού στον Κουτσουρά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Κοινότητας Σταυροχωρίου. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα  με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της περιοχής Αγίου Αντωνίου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Μακρύ Γιαλού, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μάνου Λουτσέτη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννη Τζιρβελάκη, του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Σταμέλου,   του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Αντώνη Πετρά, της Διαχειρίστριας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κικής Χασάπη – Φρονιμάκη, του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυροχωρίου Κουτσουρά, κ. Μπάμπη Κανάκη, της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών, κα. Αλεξάνδρας Κατσόγιαννη, δημοτικών συμβούλων, μελών του Τοπικού Συμβουλίου,  διευθυντών σχολείων της περιοχής και εκπροσώπων συλλόγων, υπηρεσιών και τοπικών ομάδων, οι εφημέριοι των ενοριών της περιοχής, π.Ιωάννης Νεστοράκης, π. Αθανάσιος Ταρλαντέζος και π. Αντώνιος Λιανάκη ευλόγησαν και έκοψαν την αγιοβασιλόπιτα, ευχόμενοι παράλληλα μια δημιουργική νέα χρονιά.

η αίθουσα του πρώην δημαρχείου γέμισε
η αίθουσα του πρώην δημαρχείου γέμισε

Την εκδήλωσε πλαισίωσε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου, κ. Μαρίας Παπαγιαννάκη.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης κατά τον χαιρετισμό του «η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού αποτελεί μια αναπτυσσόμενη περιοχή, έναν δυνατό και παραγωγικό τόπο που θέλουμε και μπορούμε  να υποστηρίξουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την πρόοδο και την ανάπτυξη μιας περιοχής που έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά, αποτελώντας μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πρότυπο».

η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας
η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos