Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο Βιάννου
ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, κόβει τη πρωτοχρονιάτικη πίτα

Με την συμμετοχή των Ιερέων, Δημοτών, του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, της Ελληνικής Αστυνομίας, και των  Φορέων του Δήμου,

έγινε σήμερα η Δοξολογία και ο αγιασμός για το νέο έτος στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Άνω Βιάννο.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η όποια μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους  αλλά και τους εκπροσώπους των φορέων τηρώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς που κάθε χρόνο γίνεται στον Δήμο, ενώ τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο ηλεκτρολόγος του Δήμου Γιώργος Μπριντάκης , λαμβάνοντας ως δώρο μια εικόνα από τον Δήμαρχο Βιάννου  .

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο Βιάννου
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Πριν την ανταλλαγή ευχών ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης τόνισε: «αποχαιρετούμε με θετικό πρόσημο για το Δήμο μας το 2017 παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.   Εύχομαι το 2018  να είναι καλύτερος για την περιοχή μας σε όλους τους τομείς, καθώς αυτός ο τόπος αξίζει πράγματι να έχει καλύτερο μέλλον. Για το λόγο αυτό όλοι εμείς  οι άνθρωποι που υπηρετούμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από οποιαδήποτε θέση,  έχουμε  σκοπό  να διεκδικούμε με κάθε τρόπο αυτό που μας αναλογεί,  θέτοντας κοινούς στόχους για ανάπτυξη, δημιουργία και πρόοδο και το πετυχαίνουμε με τη βοήθεια όλων σας. Να έχουμε  όλοι μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία ελπίδα και αισιοδοξία !».

Ευχές για υγεία και καλή χρονιά έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Αλέξανδρος Γρυλιωνάκης λέγοντας ότι  απαιτείται κοινή προσπάθεια όλων των δυνάμεων, για  δημιουργία .

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos