κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Πλήθος κόσμου, μέλη, λογιστές – φοροτεχνικοί, φίλοι του τμήματος και εκπρόσωποι φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης Λευτέρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Φασουλάκης Κώστας, οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου κ.κ. Καναβάκη Μαρία, Σισαμάκης Γιώργος και Βαρδαβάς Κώστας, η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Χατζημαρκάκη Χρύσα, ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ Ηρακλείου κ. Χαραλαμπάκης Γιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκης Μανόλης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης κ. Χωραφάς Μιχάλης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Βαβουρανάκης Χάρης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λεκάκης Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κουμαντάκης Μανόλης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρονάκης Νίκος.

κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης

Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές από το Δ.Σ. και κάλεσε τους τοπικούς φορείς σε συνεργασία για την ανάδειξη αναπτυξιακών ζητημάτων και θεμάτων που αφορούν την επιχειρηματικότητα. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τους δωροθέτες – χορηγούς της εκδήλωσης : High Beach Resort, Gouves Park Hotel, Cosmos Sport A.E., Χαλκιαδάκης Α.Ε, Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και Γυμναστήριο Renovation.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos