Νίκος ΚουρουπάκηςΔήλωση του πρώην Δημάρχου Σητείας, Νίκου Κουρουπάκη, πήραμε, σε σχέση με τις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων για το 7ο Συνέδριο του Πα.Σο.Κ. στι 3 Μαρτίου.

Η δήλωση Κουρουπάκη:

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη και τους φίλους του Πα.Σο.Κ. που, με την αυθόρμητη και χωρίς πιέσεις συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων στο 7ο συνέδριο του κόμματος μας, έδωσαν τη ψήφο τους για να εκλεγούν μέλη της κίνησης μας, ως σύνεδροι. Στο συνέδριο θα στηρίξουμε κάθε προοδευτική πρόταση για τη σωστή λειτουργία του Πα.Σο.Κ. και τη καθιέρωση νέων διαδικασιών συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις. Τα φαινόμενα ομαδοποίησης και η αποκάλυψη αντιδημοκρατικών μηχανισμών που παρουιάστηκαν στις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών, είναι δε σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από όσα επίσημα έχει ανακοινώσει ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ., κ. Γ. Α. Παπανδρέου.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, θα σταθεί θετικά και σε όσες άλλες πρωτοβουλίες υπάρξουν για τη διευκόλυνση της λαϊκής συμμετοχής. Ο αγώνας μας για αρχές και αξίες θα συνεχιστεί. Η προσπάθεια μας για τη πρόοδο του τόπου μας, σε συνεργασία και με άλλες πολιτικές δυνάμεις ή και πρόσωπα με ιδέες και όρεξη για δουλειά θα ενταθεί.

Σητεία 22 Φεβρουαρίου 2005.

Νίκος Κουρουπάκης,

Πρόεδρος Α.Κ.Ι.Π.Ο.,

Εκλεγμένος σύνεδρος.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos