Κράνη στην ομάδα ΔΙΑΣ από την Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας
κατά τη παράδοση

Κράνη για τους αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» Ιεράπετρας πρόσφερε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος. Τα καινούργια σύγχρονα κράνη παρέλαβαν οι άνδρες της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» Ιεράπετρας την Πέμπτη 11 Αυγούστου στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ευγένιο, παρουσίᾳ του Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Κυρίλλου Διαμαντάκη και άλλων Κληρικών της Ι. Μητροπόλεως, του Αστυνομικού Διοικητή Ν. Λασιθίου Ταξίαρχου κ. Εμμανουήλ Πετάση, του Αναπληρωτή Διευθυντή Τροχαίας Ιεράπετρας Υπαστυνόμου Α΄  κ. Νικολάου Τζουμάκα και του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου κ. Γεωργίου Καρτσάκη.

Ο Σεβ. κ. Ευγένιος εξήρε το επίπονο έργο των αστυνομικών της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» και ανέφερε ότι η Τοπική Εκκλησία βρίσκεται στο πλευρό της Αστυνομίας, αναγνωρίζει τη συμβολή της στην προστασία των πολιτών γιαυτό προέβη στη συγκεκριμένη προσφορά, ως ελάχιστη συμβολή στο αναγνωρισμένο από όλους έργο των άξιων στελεχών της.

Κράνη στην ομάδα ΔΙΑΣ από την Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας
οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τα κράνη

Ο Αστυνομικός Διοικητής Λασιθίου κ. Εμμ. Πετάσης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιο για αυτήν την ευγενή προσφορά του προς την Ελληνική Αστυνομία και του απένειμε τιμητική πλακέτα «εις ένδειξιν τιμής και ευγνωμοσύνης».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos