ΚΡΗΤΗ η ζωή μας, κεντρική ομιλία στον Άγιο Νικόλαο
όλοι οι Λασιθιώτες υποψήφιοι

Τον Άγιο Νικόλαο επέλεξε ο Περιφερειάρχης και υποψήφιος Σταύρος Αρναουτάκης για να κλείσει τον προεκλογικό κύκλο ομιλιών. Και το κινηματοθέατρο REX.

Στην κεντρική ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης, αναφέρθηκε σε επιτεύγματα και προβλήματα της θητείας που λήγει. Στα έργα που έφερε σε πέρας η περιφέρεια, αλλά και στον σχεδιασμό για την επόμενη θητεία.

Aν κάτι παραμένει σταθερό σε όλη αυτήν την πορεία, αν κάτι παραμένει αναλλοίωτο, είναι η αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να ενώνουμε. Να ενώνουμε τους πολίτες, να ενώνουμε τις προσδοκίες, τα θέλω και τα όνειρά τους. Να ενώνουμε τις αγωνίες τους, να ενώνουμε τις δυνάμεις όλων για κάτι ανώτερο.  Για κάτι που μας υπερβαίνει όλους, για κάτι που συνδέεται με την ίδια μας την ύπαρξη, με την ίδια μας τη ΖΩΗ: είναι η Κρήτη μας! Η αλήθεια, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η αλληλεγγύη ήταν και παραμένουν έννοιες που με δεσμεύουν προσωπικά. Με αυτές τις αξίες πορεύτηκα. Με αυτές διαμόρφωσα μια αληθινή σχέση με την καθεμιά και τον καθένα χωριστά

Ο κ. Αρναουτάκης επέμεινε στη μεταφορά και άλλων αρμοδιοτήτων στη Περιφέρεια λέγοντας ότι εάν η Περιφέρεια είχε στην ευθύνη της π.χ. το δρόμο Ηράκλειο – Μεσσαρά, ο δρόμος θα είχε τελειώσει πριν 5 χρόνια.

ΚΡΗΤΗ η ζωή μας, κεντρική ομιλία στον Άγιο Νικόλαο
ο Σταύρος Αρναουτάκης στην ομιλία του

ο υποψήφιος περιφερειάρχης επεσήμανε πως το Λασίθι θα πρέπει να μπει στο χάρτη της Ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας, κάτι που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υπουργό παιδείας ώστε οι σχολές που προβλέπονται για το νομό Λασιθίου να μην μείνουν μόνο στα χαρτιά

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη παρουσίαση των υποψηφίων από το νομό Λασιθίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos