Κώστας ΣκανδαλίδηςΣτα πλαίσια των εξορμήσεων στελεχών του Πα.Σο.Κ. στην επαρχία, ο πρώην Υπουργός και στέλεχος του κινήματος Κώστας Σκανδαλίδης, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, (8/3), στην αίθουσα ου Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο και μίλησε στα μέλη και φίλους που ήρθαν να τον ακούσουν.

Το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Πα.Σο.Κ., αναφέρθηκε στα τρέχοντα θέματα πολιτικής, όπως συνήθως συμβαίνει, κατηγόρησε τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι υποβαθμίζει την Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα και ανέλυσε τις νέες προτάσεις του κινήματος όπως έχουν ανακοινωθεί.
Από τη συγκέντρωσηΈδωσε αρκετές λεπτομέρειες για τις 10 προγραμματικές δεσμεύσεις που εξήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος στην ομιλία του τη 1η Μαρτίου, λέγοντας ότ είναι δυνατή η υλοποίηση αυτών των μέτρων, όταν το Πα.Σο.Κ. θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
Ακόμα μίλησε για τα λάθη της παράταξης του και την αλαζονεία που είχαν σαν αποτέλεσμα των απώλεια των εκλογών το 2004, για να προσθέσει όμως ότι δεν είναι δυνατόν να κυβερνά αυτή τη χώρα μια κυβέρνησης όπως αυτή που κυβερνά σήμερα. Υποσχέθηκε ανακατανομή του εισοδήματος, μείωση της γραφειοκρατίας και περισσότερη βοήθεια στα στρώματα εκείνα του λαού που την έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός από τα κομματικά στελέχη του νομού, ο Νομάρχης Λασιθίου, αλλά και οι δήμαρχοι, Ιεράπετρας, Σητείας, Μακρύ Γιαλού που πρόσκεινται στο Πα.Σο.Κ..

Print Friendly, PDF & Email

Από manos