Λειτουργία αγροτικού ιατρείου στο Παράρτημα Α.μεΑ. Λασιθίου
ο γιατρός Γιώργος Μαγαράκης με τον διοικητή του νοσοκομείου Νεάπολης Νίκο Παντιέρα

Ορκίστηκε την Τρίτη 5/9/2017 ο αγροτικός ιατρός κος. Μαγαράκης Γεώργιος για το  ειδικό περιφερειακό ιατρείο του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νεάπολης «Διαλυνάκειο»,

με έδρα το Παράρτημα Α.μεΑ. Λασιθίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Ενώπιον του Υποδιοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νεάπολης «Διαλυνάκειο», κου. Παντιέρα Νικολάου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του η τελετή ορκωμοσίας. Πρόκειται για την πρώτη ορκωμοσία ιατρού που γίνεται για τη θέση αυτή, βάσει της υπ΄ αριθμ. Α2γ/οικ.57262/24-7-2017 υπουργικής απόφασης.

Μετά από μια προσπάθεια χρόνων που το ιατρείο παρέμενε ανενεργό, αποδεικνύεται το έμπρακτο ενδιαφέρον και η σημασία που αποδίδει στην ενίσχυση και υποστήριξη των υπηρεσιών υγείας η σημερινή διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης και συγκεκριμένα ο Υποδιοικητής κος. Δημητρακόπουλου Στυλιανός, η σημερινή διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κα. Σπινθούρη Μαρία, και ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νεάπολης «Διαλυνάκειο» κος. Παντιέρας Νικόλαος.

Η λειτουργία του περιφερειακού αγροτικού ιατρείου για πρώτη φορά στο Παράρτημα Α.μεΑ. Λασιθίου θα συντελέσει προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους περιθαλπόμενους του Παραρτήματος.

Ευχόμαστε στον ιατρό κο. Μαγαράκη Γεώργιο καλή δύναμη στο σημαντικό αυτό έργο που αναλαμβάνει και ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συντέλεσαν στην έναρξη λειτουργίας του εν λόγω αγροτικού ιατρείου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos