Λειτουργία Χειρουργείων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου
Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Από το Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ανακοινώνεται ότι τα Χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου λειτουργούν κανονικά για όλα τα  επείγοντα περιστατικά και όλα επείγοντα χειρουργεία διενεργούνται κανονικά και άμεσα.

Προκειμένου να καλυφθούν οι έκτακτες ανάγκες εφημέρευσης του Αναισθησιολογικού Τμήματος του ΓΝ Αγίου Νικόλαου για το μήνα Ιούνιο (οι οποίες είναι αποτέλεσμα τριών (3) αναρρωτικών αδειών ιατρών αναισθησιολόγων και της αδυναμίας πρόσληψης επικουρικού ιατρού λόγω παντελούς απουσίας ιατρών αναισθησιολόγων στη λίστα επικουρικών ιατρών της 7ης ΥΠΕ Κρήτης) αποφασίστηκε η αναστολή διενέργειας μόνο των προγραμματισμένων τακτικών χειρουργείων έως το τέλος Ιουνίου 2019 ή νωρίτερα, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι χθες διενεργήθηκαν στο ΓΝ Αγίου Νικολάου δέκα (10) χειρουργικές επεμβάσεις υπό γενική αναισθησία.

Το πρόγραμμα εφημεριών του Αναισθησιολογικού Τμήματος είναι πλήρες για τον Ιούνιο 2019 με τη συνδρομή και των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Αγίου Νικόλαου και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του ΓΝΚΥ Σητείας.

Ευχαριστούμε θερμά του ιατρούς όλων των νοσοκομείων για τη συνεργασία και τη συνδρομή τους στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτής της έκτακτης κατάστασης.

Η Διοικήτρια

Μαρία Σπινθούρη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos