Σαββόπουλος, Τσικαλάκης, ΚκουλίδηςΜέσα σε ένα βαρύ κλίμα γενικευμένης εμπάθειας, έγινε τη Τετάρτη (22/6) η λογοδοσία του Δημάρχου Σητείας, Νίκου Τσικαλάκη για το 2004, ενώπιον του κοινού του Δήμου, στο γήπεδο του κέτρου νεότητας. Είχε προγηθεί η λογοδοσία του ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος, τράβηξε ακόμα παραπέρα τη κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και στον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της μειοψηφίας, Νίκο Κουρουπάκη, αλλά ακόμα συντήρησε και την κόντρα με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας, με αποτέλεσμα να εισπράξει απαντήσεις σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και από άλλους που θέλησαν να πάρουν το λόγο.

Νίκος ΚουρουπάκηςΟ πρώην δήμαρχος Σητείας, Νίκος Κουρουπάκης κτηγόρησε τον νυν για έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας και για καταστροφή του Δήμου, ενώ ο πρόεδρος του ΟΑΣ Νίκος Πετράκης, για αδιαφάνεια και πολλά άλλα, απειλώντας με παραίτηση, από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού.

Η λογοδοσία εξανλήθηκε σε ανταλλαγή απόψεων σε έντονο ύφος με κάθε μια πλευρά να εμμένει στις θέσεις της αρνούμενη να ακούσει επί της ουσίας τον αντίλογο, με μοναδική χαμένη βέβαια τη Σητεία. Κάτι που κοινωνία της περιοχής, δεν πρόκειται ποτε να συγχωρήσει.

Νίκος Πετράκης Τραγικό συμπέρασμα:
όσο περνάει ο καιρός, λιγοστεύουν οι σοβαροί πολιτικοί άνδρες και γυναίκες που θα μπορούσαν να σύρουν τον τόπο έξω από το τέλμα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos