Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας
Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας

Θέματα που αφορούν εργασίες συντήρησης του χώρου που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιεράπετρας,

δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι σ’ αυτήν την ιδιαίτερη δομή, αλλά και η αλλαγή του υφιστάμενου λογότυπου συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση από τη συντονίστρια του Παντοπωλείου για τις εργασίες που την τρέχουσα περίοδο πραγματοποιούνται οι οποίες αφορούν κυρίως ελαιοχρωματισμούς στον εσωτερικό χώρο για την αποκατάσταση σημείων που παρατηρούνται προβλήματα υγρασίας, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και η αλλαγή του λογότυπου του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ειδικότερα, όσον αφορά το λογότυπο αποφασίστηκε η αντικατάστασή του με νέο στο οποίο εικονίζονται άνθρωποι που κρατιούνται αγκαλιά και πλαισιώνονται από μια καρδιά, στέλνοντας έτσι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της αλληλοϋποστήριξης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Όπως ανέφερε η συντονίστρια – διαχειρίστρια, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη «καθημερινά καταβάλλεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια τόσο από εμάς όσο και από τους εργαζομένους προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες και να εξυπηρετούνται όλοι οι δικαιούχοι. Οι πολίτες της Ιεράπετρας αλλά και οι επιχειρήσεις στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους ευχαριστούμε πολύ. Πρώτιστό μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους συμπολίτες μας εκείνο που σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα την τρέχουσα περίοδο συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης, οι οποίες περιλαμβάνουν βάψιμο όλων των εσωτερικών χώρων, ενώ ιδιαίτερα μας απασχολεί και ο προγραμματισμός δράσεων για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την συγκέντρωση τροφίμων»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos