Από την πρόσφατη κινητοποίησηΑγαπητοί συγχωριανοί,

Η επόμενη των κινητοποιήσεων μας μέρα μας φέρνει πολλά συμπεράσματα και βέβαια επιπλέον ευθύνες. Συμπεράσματα γι αυτά τα σημαντικά που πετύχαμε, ευθύνες γιατί αυτό πο ξεκινήσαμε οφείλουμε να το φτάσουμε ως το τέρμα.

Η Κριτσά τη Τρίτη στις 19 του Ιούνη έδειξε τις πραγματικές διαθέσεις και δυνάμεις της στο να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν και της έχουν στερήσει χρόνια τώρα οι καρεκλοκένταυροι των υπηρεσιών. Βρονοφώναξε πως μέχρι εδώ έφτασε η υπομονή της και πως από εδώ και πέρα δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει πουθενά. Το μαχαίρι πρέπει και θα φτάσει ως το κόκαλο διαφορετικά θα πρέπει να εξοικειωθούμε στην ιδέα της εικόνας που παρουσίασε το χωριό μας εκείνη την ημέρα της εικόας του έρημου χωριού που μπορεί να μας χαροποιούσε από τη μια γιατί μας έδειχνε το μέγεθος της κινητοποίησης μας ψυχοπλάκωνε όμως από την άλλη γιατί ταυτόχρονα μας έδειχνε και την μελλοντική εικόνα του χωριού μας αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά.
Η διεύρυνση του ωραρίου της Κεράς έως της 18:00, το άνοιγμα των τουαλετών και η επιχορήγηση των 2.500,00 Ευρώ από τον δήμο σε πρώτη φάση για τη πρόσληψη υπαλλήλου στη Λατώ δείχνουν ότι το πρώτο βήμα μας πέτυχε και μας δίνει δύναμη για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν προς κάθε κατεύθυνση και με οποιοδήποτε μέσο.

Σας καλούμε λοιπόν όλους ενωμένους έτσι όπως είμαστε τη Τρίτη στη Κερά με τον ίδιο παλμό, την ίδια δύναμη, για να δείξουμε σε όλους πως η Κριτσά και ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Print Friendly, PDF & Email

Από manos