ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης
ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης

Αγαπητά μας παιδιά

Οι  Πανελλαδικές Εξετάσεις στις οποίες συμμετέχετε αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών σας και την αφετηρία της νέας πορείας σας

που ξεκινά με ένα σημαντικό αγώνα στο στίβο των προσωπικών σας επιδιώξεων.

Σ’ αυτήν την ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή της ζωής σας και σ’ αυτόν τον μεγάλο και σημαντικό αγώνα σας, σας ευχόμαστε ολόψυχα  καλή επιτυχία και κάθε πρόοδο.

Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, με την αισιοδοξία, τη θέληση, τα όνειρα και το αγωνιστικό σας φρόνημα, μας κάνετε πραγματικά υπερήφανους, δίνοντας μας ελπίδες για τον παρόν και το μέλλον.

Σεβόμενοι τις προσπάθειες σας και έχοντας από μέρους μας την υποχρέωση να εργαστούμε συστηματικά και υπεύθυνα,  για να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, για να μπορείτε να έχετε μια κοινωνία με ευημερία και πρόοδο και ένα δήμο με ανάπτυξη που θα σας παρέχει επαγγελματικές διεξόδους και ευκαιρίες,  δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα κοντά σας, αρωγοί στις αγωνίες σας, στους στόχους σας και στα όνειρά σας.

Ευχόμαστε σε όλους σάς, αλλά και στους γονείς και στους καθηγητές σας καλή δύναμη, ψυχραιμία και καλή επιτυχία! Θα είμαστε πάντα κοντά σας, για να αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες σας και να εργαζόμαστε για τα όνειρά σας!

                                                     Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας    

                                                      Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos