Μαθητές και Δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ιεράπετρας
Μαθητές και Δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ιεράπετρας

Αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσπάθεια των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας, οι οποίοι απέσπασαν το 1ο Βραβείο καλύτερου Ντοκιμαντέρ

στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, συμμετέχοντας με την  ταινία «Μαγειρεύοντας με το Μίνωα», ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, βράβευσε τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους, αφού πρώτα τους συνεχάρη για τη σπουδαία τους επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 6 Μαϊου υποδέχτηκε την ομάδα των μαθητών, τους δασκάλους και τους συντελεστές της παραγωγής  στο γραφείο του και παρουσία του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, κ. Ηλία Νταραρά, καθώς επίσης και της Διευθύντριας του Σχολείου, κας. Μαρίας Δασκαλάκη, τους ευχαρίστησε για την επιτυχημένη προσπάθειά τους, η οποία, όπως τόνισε τιμά πανελληνίως την πόλη μας και τα σχολεία της, και παράλληλα τους  απένειμε  τιμητικά βραβεία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το δήμο μας να έχουν τα σχολεία του τέτοιες διακρίσεις και ακόμα πιο σημαντικό, όταν σε αυτές πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν μαθητές οι οποίοι με ζήλο και όρεξη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία αυτής τη ταινίας. Πρώτα απ’ όλα στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Ν. Τσαγκαράκη στην ιδέα του οποίου βασίστηκε η ταινία. Στις εκπαιδευτικούς, κα. Σοφία Γούλα και κα. Σταυρούλα Δατσέρη, οι οποίες συμμετείχαν, σε όλους τους συντελεστές  και βέβαια στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης που πρωταγωνίστησαν: στην Αγγελική Βενιτουράκη, στον Μάριο Γεωργαλάκη,  στον Πέτρο Κάλφανη, στην  Νικολέτα Κουτσούλη, στην  Κατερίνα Μακρυνάκη, στη  Μαρία Μήλα, στη Χριστιάνα Μπεγκέγια, στο Νίκο Περβολαράκη, στην Μαρία Σαμπροβαλάκη, στον  Αντώνη Σουργιαδάκη, στην Αγγελική Τσουκαλά, στον Κωνσταντίνο Φωτιάδη,  στην Άννα Μαρία Χαλεπάκη και στην Μαριάννα Χναράκη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos