η κίνηση και η στάθμευση των ταξί στη νέα τους αφετηρία
η κίνηση και η στάθμευση των ταξί στη νέα τους αφετηρία

Από την ερχόμενη  Δευτέρα 23/5 , θα μεταφερθεί η πιάτσα των ΤΑΧΙ από την κεντρική πλατεία, στην οδό Αρκαδίου, όπως προβλέπεται σε σχετική απόφαση που ήδη έχει ληφθεί.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Αγίου Νικολάου το τμήμα της συγκεκριμένης οδού, από το ξενοδοχείο «Κρόνος» μέχρι την πλατεία, στο εξής παραχωρείται αποκλειστικά στη χρήση  των ΤΑΧΙ (δεν θα κυκλοφορούν άλλα Ι.Χ αυτοκίνητα).

Αναφορικά δε, με το τμήμα της οδού Αρκαδίου πίσω από το Ειρηνοδικείο, παραχωρείται για την αποκλειστική στάθμευση ΤΑΧΙ, ωστόσο θα επιτρέπεται και η κίνηση Ι.Χ οχημάτων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ανέφερε: « Από Δευτέρα (23/5), προχωρούμε στην υλοποίηση των μέτρων που αποφασίσαμε από κοινού με την Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου και το Λιμεναρχείο, γνωρίζοντας ότι η εφαρμογή τους, δημιουργεί προσωρινή αναστάτωση. Ωστόσο τα μέτρα που τίθενται σε εφαρμογή, αποτελούν ένα μικρό «δείγμα» συμμετοχής πολιτών και επιχειρηματιών, ώστε να γίνει η πόλη πιο όμορφη, πιο φιλική και πιο ασφαλής για όλους!

Σε καμμία περίπτωση – επεσήμανε- τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα- πολλώ δε μάλλον -σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, αλλά αποβλέπουν κυρίως στην εφαρμογή των προβλεπομένων από τον κώδικα διατάξεων και στην δημιουργία όπως κατ΄επανάλλειψη έχουμε δηλώσει μιας πόλης ευχάριστης, προσβάσμης και  ανοικτής σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos