μεταφορά στο κτίριο του ΟΤΕ, υπεγράφη η σύμβαση
από την υπογραφή της σύμβασης

“Η μεταστέγαση των υπηρεσιών του Δήμου σ΄ένα σύγχρονο κτίριο – όπου μέχρι πρότινος στεγάζοταν οι υπηρεσίες του ΟΤΕ- καταδεικνύει αν μη τι άλλο, την βούληση της Δημοτικής Αρχής

ν΄αλλάξει την λογική λειτουργίας της πόλης, παρεμβαίνοντας με τρόπο ουσιαστικό στα κυκλοφοριακά ζητήματα που ταλανίζουν ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Στην λογική αυτή  συγκεντρώνοντας σ΄ένα σύγχρονο κτίριο το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου,  συμβάλλουμε πολλαπλά στην αποσυμφόρηση της πόλης αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών  “.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.  Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την υπογραφή σήμερα (28/7) της μισθωτήριας σύμβασης με την εταιρία Αξιοποίησης Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ακινήτων του ΟΤΕ που συνυπέγραψαν ο προιστάμενος του τμήματος (μηχανικός), κ. Δημ. Σκουλικάρης, ο κ.Ζερβός καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου.

Είναι γεγονός ότι παρά τις όποιες αιτιάσεις που διατυπώθηκαν τον προηγούμενο καιρό,  είτε μέσω συλλογικών οργάνων -είτε μεμονομένα, η συγκέντρωση των υπηρεσιών σ΄ένα σύγχρονο κτίριο που κατασκευάστηκε στην δεκαετία του ΄90 με στόχο να καλύψει εκείνη την εποχή τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του Οργανισμού, αναμένεται να συμβάλλει θετικά όχι μόνο στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας δεκάδων υπαλλήλων του δήμου – δεδομένου ότι οι χώροι που διατίθενται είναι ήδη διαμορφωμένοι για την λειτουργία γραφείων, αλλά  και για να δοθεί η δυνατότητα, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η κίνηση  στο κέντρο της πόλης -όπου μέχρι σήμερα στεγάζονται οι υπηρεσίες του δήμου.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αμέσως μετά την μεταστέγαση των υπηρεσιών, θα εξεταστεί σοβαρά η εξαγορά του συγκεκριμένου ακινήτου, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα σε δεύτερο χρόνο, δημιουργίας  ενός κτιρίου υπηρεσιών του Δήμου αντάξιο, της σημασίας και του κύρους του.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos