με αφορμή τα μέτρα και τις νεότερες οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/3)στον Δήμο Αγίου Νικολάου, παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, με αφορμή τα μέτρα και τις νεότερες οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης, μεταξύ άλλων τόνισε: ” Επιστρέφοντας στα καθήκοντα μου, μετά από ολιγοήμερη απουσία λόγω σοβαρών προσωπικών ζητημάτων, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, δόθηκε η δυνατότητα να εξεταστούν με κάθε λεπτομέρεια δράσεις και πρωτοβουλίες που μέχρι σήμερα έχουν αναληφθεί καθώς και να προγραμματιστούν οι επόμενες ενέργειες μας.

Τις προηγούμενες μέρες, ήμουν σε καθημερινή επικοινωνία με τους αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του δήμου, επιθυμώντας με τον τρόπο αυτό, να συνδράμουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην προσπάθεια που έχει αναληφθεί από τις αρμόδιες αρχές του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης συνολικά. Ήδη, έχουμε προγραμματίσει τις επόμενες ενέργειες μας, ώστε, να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πολίτες”.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos