Με μελωδικές φωνές μαθητών πλημμύρισε το δημαρχείο Αγίου Νικολάου
ο δήμαρχος με τους μαθητές

Με μελωδικές φωνές μικρών παιδιών, πλημμύρισε το δημαρχείο Αγίου Νικολάου, με αφορμή την επίσκεψη μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου της πόλης, οποίοι συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια Αγγλικών κ. Βούλα Παγκάλου, τραγούδησαν κάλαντα των Χριστουγέννων, αναβίωσαν έθιμα: (christams cracers) της Αγγλίας, ενώ προσέφεραν τόσο στους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και στον Δήμαρχο γλυκίσματα και ζωγραφιές που έφτιαξαν με αφορμή την συμμετοχή του σχολείου στο πρόγραμμα : “Νοιάζομαι και Δρώ”.

Να σημειώσουμε, ότι οι μικρές μαθητές  – οι οποίοι είχαν συναντηθεί την περσινή χρονιά στο σχολείο τους με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου – του επεσήμαναν, ότι πολλά από τα αιτήματα που τότε είχαν διατυπώσει, διαπιστώνουν ότι έχουν υλοποιηθεί (παιδικές χαρές, επαρκής στολισμός πόλης), ενώ ζήτησαν ν΄αναλάβουν την φροντίδα του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, που γειτνιάζει με το σχολικό τους συγκρότημα, υλοποιώντας μια σειρά εθελοντικών δράσεων σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Με μελωδικές φωνές μαθητών πλημμύρισε το δημαρχείο Αγίου Νικολάου
με τον δήμαρχο

Είχαν δε την ευκαιρία να πληροφορηθούν από την Δ/ντρια του τμήματος Προγραμματισμού και Μελετών κ. Μαρία Πρατσινάκη, τα σχέδια που ήδη έχουν εκπονηθεί, αναφορικά με την δημιουργία του νέου πάρκου αναψυχής και δραστηριοτήτων “skate park” που ετοιμάζεται στον Άγιο Νικόλαο, μιας αθλητικής και όχι μόνο δράσης που τα τελευταία χρόνια προσελκύει όλο και περισσότερα άτομα νεαρής ηλικίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos