Με Πετράκη και Αναστασάκη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου
Αναστασάκης, Πετράκη, Γουλιδάκης,

Με την προκάτοχό του Πελαγία Πετράκη αλλά και τον πρώην Νομάρχη Λασιθίου και πρώην Δήμαρχο Ιεράπετρας, Σήφη Αναστασάκη , συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης στα γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου. Παρών στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και  θερμό κλίμα ,ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επικεντρώθηκαν σε βασικά θέματα που αφορούν την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου αλλά και σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου δέχθηκε τις θερμές ευχές της κας Πετράκη  αλλά και του κ. Αναστασάκη για μια γόνιμη και εποικοδομητική θητεία .

Παράλληλα η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου επεσήμανε στον κ. Γουλιδάκη ότι  είναι στη διάθεσή του ,όποτε την χρειαστεί, για πληροφορίες και ενημέρωση  για όλα τα θέματα που αφορούν το  Νομό ενώ ο κ. Αναστασάκης  του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ευχαρίστησε την κα. Πετράκη για τη συνεργασία που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια την οποία χαρακτήρισε επιτυχημένη και δημιουργική ενώ της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Ευχαρίστησε επίσης ,τον κ. Αναστασάκη για τις ευχές του αλλά και για το έργο που πρόσφερε στον τόπο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχης Λασιθίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos