Με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου
Μανώλης Παπαδάκης

Εθιμοτυπική πρώτη συνάντηση με τα μέσα ενημέρωσης του Αγίου Νικολάου, είχε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Μανώλης Παπαδάκης, Μεγάλη Τρίτη (11/4) μετά από πρωτοβουλία του.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, παρόντων και των άλλων δύο διευθυντών του νομού, Νίκου Χρυσάκη και Μανώλη Καζαμία.

Πέρα από μια αρχική δήλωση που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η συζήτηση κράτησε κάποια ώρα και τέθηκαν θέματα, συνολικά αστυνόμευσης, προσωπικού, κτιρίων, και άλλα.

Με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου
Χρυσάκης, Παπαδάκης, Καζαμίας

Για τον αριθμό προσωπικού μας είπε ότι αναμένεται ενίσχυση της ΑΔ Λασιθίου το επόμενο διάστημα, ενώ στον Άγιο Νικόλαο θα αρχίσει και πάλι τη λειτουργία της η Τουριστική Αστυνομία, ο διεύθυνση βρίσκεται σε αναζήτηση δημόσιου κτιρίου για μεταστέγαση, αλλά εάν δωριθεί οικόπεδο από τον Δήμο Αγίου Νικολάου, υπάρχει πιθανότητα ανέγερσης κτιρίου.

Οι έλεγχοι είναι διαρκείς, είτε στους δρόμους, είτε στην ύπαιθρο, δεν έχουμε ιδιαίτερα κρούσματα ζωοκλοπής το τελευταίο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερο βάρος στη καταπολέμηση των ναρκωτικών, αλλά το κυριότερο όλων η καλή συνεργασία με τους πολίτες.

Για το Πάσχα, οι έλεγχοι συνεχείς. ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα γίνουν ανεκτά έθιμα που αντίκεινται στο νόμο, όπως οι δυναμίτες της Κριτσάς τη Κυριακή του Πάσχα …….

Τέλος η διοίκηση της αστυνομίας στο Λασίθι εύχεται στους πολίτες Καλό Πάσχα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos