Με το Santorini Palace οι Μινωικές Γραμμές στις Κυκλάδες
το H/S/F Santorini Palace

Με την αξιοπιστία, την εμπειρία και τα χρώματα των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, ξεκινάει την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 τα καθημερινά δρομολόγιά του από το λιμάνι του Ηρακλείου,  το υπερσύγχρονο High Speed Ferry Santorini Palace.

Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία για επιλεκτικές επενδύσεις και αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας, δρομολογεί στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ ένα μοναδικό για την κατηγορία του ultra luxurious ταχύπλοο, με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στην ακτοπλοΐα και να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.

Το H/S/F Santorini Palace θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, από το λιμάνι του Ηρακλείου, στη νέα γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΙΟ – ΠΑΡΟ – ΜΥΚΟΝΟ.

Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβων. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του.

Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ και είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos