Του Κωστή Πιταροκοίλη.
 
Μη ΄μπα θαρρείτε πώς δεν σας παρακολουθεί κανείς στα γραφόμενα σας στον τοπικό τύπο, αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Καποδιστριακού Δήμου μας.
Μη ΄μπα θαρρείτε με το που δεν υπάρχει απάντηση σε κάθε σας παρέμβαση στον τοπικό τύπο τα λέτε καλά, ή εν πάση περίπτωση δίνουνε όλοι άφεση αμαρτιών κι πάμε παρακάτω.
 
Κύριε Μπαρπούνη πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου του Δημ.Διαμερίσματος της Ελούντας αντιγράφω από την επιστολή σου στο Δήμαρχο (ΑΝΑΤΟΛΗ 15/6/05 σελ. 5)
«Εγώ κύριοι μπήκα στο συνδυασμό μας για να επιτύχουμε κάτι καλύτερο για το Δημοτικό Διαμέρισμα της Ελούντας.Δε με αγγίζει καν ο υπόλοιπος Δήμος.Με ενδιαφέρει η Ελούντα κι μόνο η Ελούντα κι δεν καθοδηγούμαι από κανένα. Να σου θυμίσω Γιώργη ότι είσαι (αφού δεν έχεις παραιτηθεί μέχρι τώρα)ακόμα Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγ.Νικολάου. Αν λοιπόν δεν σε αγγίζει καν ο υπόλοιπος Δήμος,πλην Ελούντας κάνε κάτι άλλο γιατί σαν Δημότης του Αγ.Νικολάου λίβομαι για την στάση σου.
 
Όσο για σένα Μιχάλη Μανδουράρη πρόεδρε του Καλού Χωριού παρακολουθώ τα «λόγια» άρθρα σου κατά καιρούς τα οποία αφήνω ασχολίαστα. (προς το παρόν) Δηλώνεις όμως πως: «Εμείς στο Καλό Χωριό δεν γκρινάζουμε παρ’ ότι θεωρούμε ότι δεν έχουμε τύχη και της καλύτερης μεταχείρισης από τη Δημοτική αρχή, συγκριτικά με το ποσοστό που της έχουμε δώσει στις Δημοτικές εκλογές».
Θλίβομαι και για την δική σου τοποθέτηση. Νά υποθέσω πως αν ήταν όλοι οι Καλοχωριανοί μονοκούκι στο Λουκαράκη θα βιώναμε ένα Παράδεισο μέσα στην κόλαση του ευρύτερου Δήμου μας; Κρίμα που τέτοια ευτελή κριτήρια αναδεικνύονται σε σοβαροφανή επιχειρήματα που στόχο έχουν την συνέχιση της υποτέλειας των Δημοτών στην εκάστοτε εξουσία.Υποθέτω όμως ότι και εσύ Μιχάλη ίσαι ακόμη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Νικολάου.
 
Η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής και της Δημοτικής Αντιπολίτευσης καθημερινά βιώνεται όλο και με πιο επώδυνο τρόπο.
Ευθύνη έχουν πρώτα και κύρια οι Δημότες που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές. Δεν αισιοδοξώ προσωπικά για μία άλλη πορεία του συν-Δημότη μου.
Παρ΄όλα αυτά να ξέρετε πώς όσα γράφετε και όσα λέτε δεν περνούν απαρατήρητα και άρα δεν νομιμοποιήστε να συνεχίζετε την απαξίωση όλων των συν-Δημοτών σς.
 
Χωρίς ιδιαίτερη εκτίμηση.
 
Κ.Μ.ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ
Δημότης Δημοτικού Διαμερίσματος Κρούστα Δήμου Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos