διαλύονται τα νοσοκομεία του νομού
ένας γιατρός εδώ, ένας εκεί, ένας νοσηλευτές εδώ ……

Σε ανακοίνωση της η Υγειονομική περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει για προκήρυξη αριθμού θέσεων γιατρών για τα νοσοκομεία της Κρήτης, αριθμό που συνιστά μπάλωμα στην άθλια κατάσταση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νησιού. Όπως θα δείτε ένα γιατρός από δω και ένας από κει ….. με διαδικασία ιδιωτικού δικαίου για δύο χρόνια, αποτελούν κακό αστείο για τον μέσο Έλληνα πολίτη που ζει στο νησί …..

Διαβάστε τη προκήρυξη:

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ η προκήρυξη για την πρόσληψη 400 νοσηλευτών και 100 γιατρών, που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Οι προσλήψεις κα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δυο ετών, για την στελέχωση Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενηλίκων, παίδων και νεογνών (ΜΕΝΝ), Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) ενηλίκων, παίδων, Ειδικών Μονάδων και Τμημάτων Νοσοκομείων που βρίσκονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Η διαδικασία κατανομής των θέσεων ανά νοσοκομείο έγινε με βάση τις πραγματικές ανάγκες, τα στοιχεία των κενών θέσεων στις ΜΕΘ όλης της χώρας και τις προτεραιότητες που έθεσε η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας.

Ειδικότερα όσον αφορά στα νοσοκομεία ευθύνης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης οι θέσεις που βρίσκονται σε προκήρυξη, μεταξύ των εκατό (100) ατόμων κατηγορίας Π.Ε Ιατρών, είναι οι ακόλουθες:

Π.Γ.Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΘ: (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών

Γ.Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕΘ: (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών

 Γ.Ν. ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Για την κάλυψη εν γένει αναγκών Τμημάτων και Μονάδων (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών με ειδικότητα παθολογίας

Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Για την κάλυψη εν γένει αναγκών Τμημάτων και Μονάδων (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών με ειδικότητα παθολογίας

Γ.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΘ: (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών, με ειδικότητα παθολογίας.

Από τις τετρακόσιες (400) θέσεις κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτών, που προκηρύχτηκαν οι θέσεις που αφορούν στην κάλυψη των νοσοκομείων της 7ης ΥΠΕ Κρήτης , έχουν ως εξής:

Π.Γ.Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΘ: (1) άτομα κατηγορίας ΠΕ Νοσηλευτών,  (5) άτομα κατηγορίας ΤΕ Νοσηλευτών

Γ.Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ ΜΕΘ: (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ Νοσηλευτών,  (2) άτομα κατηγορίας ΤΕ Νοσηλευτών

Γ.Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕΘ: (2) άτομα κατηγορίας ΤΕ Νοσηλευτών,(1) άτομο κατηγορίας ΔΕ Νοσηλευτών

Γ.Ν. ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΘ: (2) άτομα κατηγορίας ΤΕ Νοσηλευτών, (1) άτομο κατηγορίας ΔΕ Νοσηλευτών

Γ.Ν.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΘ: (2) άτομα κατηγορίας ΤΕ Νοσηλευτών, (1) άτομο κατηγορίας ΔΕ Νοσηλευτών

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων/δικαιολογητικών: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 14:00

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το παράρτημα κριτηρίων, ο πίνακας βαθμολόγησης και η αίτηση για κάθε ενδιαφερόμενο βρίσκονται στην ηλεκτρονική Δ/νση του ΚΕΕΛΠΝΟ:

http://www.keelpno.gr και στην ιστοσελίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης http://www.hc-crete.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ή να ταχυδρομήσουν την αίτηση τους με όλα τα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του ΚΕ.ΕΛ.Ρ.ΝΟ. (Αγράφων 3-5, Μαρούσι Αττικής) μέχρι και την 23η Φεβρουαρίου 2016, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 09:00-14:00.

Συμπληρωματικές και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις, γεωγραφική κατανομή κ.λ.π παρέχονται μόνο από το Τμήμα Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕ.ΕΛ.Ρ.ΝΟ., τηλ 210- 5212854, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 09:00-14:00.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos