νέα έντυπα προβολής του δήμου Αγίου Νικολάου
ανατολή με θέα το κόλπο Μεραμπέλλου

Σε τροχιά υλοποίησης τίθεται άμεσα, ο στόχος που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή Αγίου Νικολάου, για την έκδοση φωτογραφικού Λευκώματος – εντύπων προβολής – χαρτών θεματικού χαρακτήρα

καθώς και μιας σειράς ειδικών εντύπων, που ως στόχο έχουν την προβολή της ευρύτερης περιοχής του δήμου, με στόχο την εδραίωση της τουριστικής εικόνας του τόπου, καθώς και την προώθηση του θεματικού τουρισμού.

νέα έντυπα προβολής του δήμου Αγίου Νικολάου
θρησκευτικός τουρισμός

Όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες μέρες δημοπρατείται η εκτύπωση των παραπάνω εντύπων (70.000,00 ευρώ), ενώ ακολουθεί εντός του 2018, η δημιουργία site καθώς και η έκδοση επικαιροποιημένου βιβλίου της Πόλης -προσπάθεια – που έχουν αναλάβει διακεκριμένοι επιστήμονες που έλκουν την καταγωγή τους από την ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός μεταξύ άλλων τόνισε: ” ότι με την έκδοση των συγκεκριμένων εντύπων αλλά και των εκδόσεων που έχουν “δρομολογηθεί”, στοιχειοθετείται κατά τον καλύτερο τρόπο, η σοβαρή και απόλυτα αξιοπρεπής παρουσία του διευρυμένου δήμου στα forum που συμμετέχει, ενώ δίδεται παράλληλα η δυνατότητα στους δεκάδες επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής, να λαμβάνουν την καλύτερη πληροφόρηση σε ότι αναζητούν.

Ο Δήμος, ανέφερε χαρακτηριστικά – με αφορμή την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του υλικού που έχει συγκεντρώσει με την συνδρομή διακεκριμένων επιστημόνων αλλά και ειδικών σε θέματα τουρισμού, βάζει τις βάσεις, ώστε να υπάρξει ένα σοβαρό υλικό για την τουριστική προβολή της περιοχής στα χρόνια που ακολουθούν.

Να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω έντυπα καθώς και η έκδοση του φωτογραφικού Λευκώματος που περιέχει παλιές αλλά και σύγχρονες φωτογραφίες του Αγίου Νικολάου, έχει ήδη εγκριθεί τόσο από την επιτροπή τουρισμού, αλλά και από το Δ.Σ, ενώ αναμένεται αρχικά να εκδοθεί σε δύο γλώσσες (Ελληνικά – Αγγλικά).

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos