Μανόλης Σταγάκης

Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου

Η πρώτη γνωριμία του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου με τα μέσα ενημέρωσης έγινε την Δευτέρα (26/3), με αφορμή και κάποια σοβαρά συμβάντα που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο κ. Μανόλης Σταγάκης, αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα πορεία του στο Αστυνομικό Σώμα και έδωσε κάποιες κατευθύνσεις για το πως σκοπεύει να λειτουργήσει κατά τη παραμονή του στο Λασίθι.

Ακόμα αναφέρθηκε σε κάποια συμβάντα όπως στη σύλληψη ατόμων με κροτίδες, με ποσότητες ναρκωτικών κ.α. Δεν θέλησε να μιλήσει για τον τραυματισμό δόκιμου αστυνομικού στη Σχολή Αστυφυλάκων Σητείας, διότι η σχολή δεν είναι στη δικαιοδοσία του.

Τέλος μας μίλησε για τη θητεία του στο Μυλοπόταμο όπου εκεί τα πράγματα έχουν ξεφύγει αό οποιαδήποτε λογική. Έχοντας υπηρετήσει χρόνια εκεί, με συγκρούσεις, εκριζώσεις χασισοφυτειών, έχει να πει ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Το κράτος ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά γιΆ αυτούς τους ανθρώπους.

Print Friendly, PDF & Email
Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής ΛασιθίουΗ πρώτη συνάντηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου κ. Βατσολάκη, με τα Μ.Μ.Ε., έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) στα γραφεία της Αστυνομιής Διεύθυνσης Λασιθίου στον ¶γιο Νικόλαο.
Κύριο του μέλημα, όπως μας είπε, θα είναι η πρόληψη και η καταστολή της εγκληματικότητας στο νομό και φυσικά η εξασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.

Περισσότερα

Print Friendly, PDF & Email

Από manos