Νέος δρόμος στον Κρούστα
από τη συνάντηση στον δήμο Αγ. Νικολάου

Η διάνοιξη δρόμου -που θ΄αποφορτίσει κυκλοφοριακά  σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των  αρμοδίων υπηρεσιών αλλά και των  κατοίκων του Κρούστα, ένα κομβικό σημείο της περιοχής-  αφού θα επιτρέψει την κάθετη κίνηση προς το εσωτερικό του χωριού, οι διαδικασίες για την διενέργεια της απαιτούμενης απαλλοτρίωσης,

η σύνταξη τοπογραφικού – την ευθύνη του οποίου- αναλαμβάνει στο εξής ο Δήμος, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/9) , παρουσία των : Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, προέδου Τ.Κ Κρούστα κ. Γιάννη Βάρδα με την συμμετοχή των κ.κ. Νίκου Κουρίνου, Γιωργ. Βάρδα καθώς και του ιδιοκτήτη του ακινήτου κ.  Β. Αλέξη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός έκανε γνωστό, ότι  το συγκεκριμένο αίτημα έχει υποβληθεί σε παρελθόντα χρόνο,  χωρίς μέχρι σήμερα να έχει δρομολογηθεί, ενώ η διάνοιξη του συγκεκριμένου δρόμου, αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην αποφόρτιση του εσωτερικού χώρου  της κοινότητας, που σήμερα ασφυκτιά εξαιτίας της ανυπαρξίας του συγκεκριμένου δρόμου.

Στην παραπάνω συνάντηση, όπως έγινε γνωστό, υπήρξε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, για την διάνοιξη δρόμου 4 μέτρων- που σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργήσει προβλήματα αρτιότητας στο προσφερόμενο χωράφι.

Ο δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τις δηλώσειςτου κ. δημάρχου, αναλαμβάνει την υποχρέωση, να συντάξει το τοπογραφικό τόσο του εν λόγω ακινήτου, όσο και των γειτονικών  ώστε να ολοκληρωθεί ένα δίκτυο δρόμων μέσα στο χωριό, για  την υλοποίηση του οποίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos