νέος παθολόγος στο Περιφερειακό Ιατρείο Κάτω Χωριού
από την ορκωμοσία

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας σας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 14-9-2018, ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα νέος ιατρός, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής με θέση ευθύνης το Περιφερειακό Ιατρείο Κάτω Χωριού.

Η ορκωμοσία του Ιατρού έγινε από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρακαδάκη Γεώργιο παρουσία του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Πετράκη Ιωάννη και της υπαλλήλου του Νοσοκομείου κ. Κατσιδονιώτη Πετρούλας. Ο εν λόγω ιατρός πλέον του Περιφερειακού Ιατρείου, θα καλύπτει τις εφημερίες του Κέντρου Υγείας και θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας.

Επίσης, στο νοσοκομείο μας ορκίστηκε και ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, μια μόνιμη Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων για την κάλυψη των αναγκών του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, ενώ επίκειται η ορκωμοσία μίας ακόμη υπαλλήλου σε αντίστοιχη θέση την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι προχωρά κανονικά η προκήρυξη για τους μόνιμους Ιατρούς Παθολόγους, έχουν αναρτηθεί οι πίνακες κατάταξης και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σε Ιατρούς της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.

Η προσπάθεια για την άμεση και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται απρόσκοπτα προς όφελος των πολιτών.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής

Γεώργιος Αρακαδάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos