Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου
νέα και παλαιά πρόσωπα στο Δ.Σ.

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια στις 15 Απριλίου που δημοσιεύτηκε στο φύλλο Εφημερίδα της κυβέρνησης στις 29 Απριλίου, ορίζεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου, δηλ. όλων των νοσοκομείων του νομού. Το νέο Δ.Σ. αποτελείται:

  1. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου, με ΑΔΤ: Ρ903421, πτυχιούχος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχο­λής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (Ιταλία), κοινός Διοικητής των διασυνδεόμενων Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ και Γ.Ν. – Κ. Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ», ως Προέδρος του Δι­οικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου
  2. ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του Μηνά, με ΑΔΤ: ΑΕ974725, πτυχιούχος του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Πανεπι­στημίου Πελοποννήσου, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ, με αρμοδιότητα στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα «ΣΗΤΕΙΑ», ως τακτικό μέλος, με ανα- πληρώτριά της την ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ του Εμμανουήλ με ΑΔΤ: ΑΝ934767, Τραπεζική υπάλληλο.
  3. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Νικηφόρου, με ΑΔΤ: ΑΙ953794, Ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπλη­ρωτή του τον ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟ του Γεωργίου, με ΑΔΤ:ΑΜ966630, Μαθηματικό.

Β. Ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορί­ζεται η ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ.

Γ. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται δι­ετής.

Το Σχετικό ΦΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos