πρόεδρος ο Σταύρος Καναβάκης (αριστερά, Κωστής Πιταροκοίλης αναπληρωτής πρόεδρος
πρόεδρος ο Σταύρος Καναβάκης (αριστερά, Κωστής Πιταροκοίλης αναπληρωτής πρόεδρος

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο φύλλο 129 της 10 Μαρτίου 2016 της εφημερίδας της κυβέρνησης και στη κορυφή της διοίκησης διαβάζουμε ονόματα δύο προσωπων από τον Άγιο Νικόλαο, του Σταύρου Καναβάκη και του Κωστή Πιταροκοίλη.

Αναλυτικά η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης:

α. Ο Σταύρος Καναβάκης του Χριστόφορου, Πολιτικός Μηχανικός, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Πιταροκοίλη του Μιχαήλ, Ιατρό, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Ελένης Τσαντηράκη και Γεώργιο Μαθιουδάκη, των οποίων λύεται η θητεία.

β. Η Ιωάννα Χαλισιανή του Ιωάννη, εργαζόμενη στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, ως Α΄ Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή το Βασίλειο Λούμπο του Δημητρίου, συνταξιούχος εκπαι− δευτικός − κοινωνιολόγος, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Αμαλίας Μπασιά − Θεοδωράκη και Εμμανουήλ Παπαδάκη, των οποίων λύεται η θητεία.

γ. Η Νικολέττα Σαμαρά του Κωνσταντίνου, Νηπιαγωγός, ως Β΄ Αντιπρόεδρος, με αναπληρώ− τρια την Άννα Σκουλά του Γεωργίου, Οικονομική Σύμβουλο, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Κυριάκου Ζαχαριουδάκη και Εμμανουήλ Καραγεωργάκη, των οποίων λύεται η θητεία.

δ. Η Ελπινίκη Χατζηδάκη του Μύρωνα, Λογίστρια, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Όλγα Αντωνουσάκη του Νικολάου, Νοσηλεύτρια, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Κων/νου Κόρσαββα και Μιχαήλ Προκοπάκη, των οποίων λύεται η θητεία.

ε. Ο Ευστράτιος Πουμπλάκης του Ιωάννη, Τεχνολόγος Γεωπόνος με αναπληρώτρια την Ιωάννα Βλαμάκη του Μιχαήλ, Ειδική Παιδαγωγός, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Ζωή Μπριλάκη − Σιταρένιου και Εμμανουήλ Βιτωράκη, των οποίων λύεται η θητεία.

το Φ.Ε.Κ.

Αναμένεται η παράδοση – παραλαβή από το παλαιό στο νέο Δ.Σ.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos