Νέο όχι στον Μανδουράρη για το Βούλισμα
από τη συνέλευση

Άλλο ένα συντριπτικό όχι εισέπραξε ο πρόεδρος του Καλού Χωριού Μιχάλης Μανδουράρης, στη νεώτερη προσπάθεια του να περάσει την άποψη του για τον λιμενοβραχίονα στο Βούλισμα.

Στη συνέλευση που έγινε στο κοινοτικό κατάστημα του Καλού Χωριού, ακούστηκαν σοβαρές καταγγελίες κατά του προσώπου του, ειδικά για τον τρόπο που επέλεξε να αποσπάσει υπογραφές υπέρ του έργου από ανθρώπους κάποιας ηλικίας, κατάκοιτους, ακόμα και εκβιαστικά.

Νέο όχι στον Μανδουράρη για το Βούλισμα
από τη συνέλευση

Αντί λοιπόν να ταχθεί με τις προηγούμενες αποφάσεις, επέμεινε δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για τα κίνητρα του. Ακούστηκαν πολλά και βαριά από τη πλευρά των πολιτών που βρέθηκαν εκεί. Κάποιοι μάλιστα ζητούν πλέον τη παραίτηση του Μιχάλη Μανδουράρη από τη θέση του προέδρου.

Φυσιολογικά το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν, από όλη τη κοινωνία του Καλού Χωριού, εκτός και αν ο πρόεδρος επιμείνει στις μεθοδεύσεις του.

Το κυριότερο θέμα που θα έπρεπε να είχε μπει σε συζήτηση εδώ και πολλά χρόνια: Πόσους επισκέπτες μπορεί να δεχτεί η παραλία αυτή και πως θα διανεμηθεί το βάρος και στις άλλες παραλίες του Καλού Χωριού, δηλ. Καραβοστάσι, Άγιος Παντελεήμονας και γιατί όχι, Πηλός …..

Σχετικά δημοσιεύματα:

Όχι στο λιμενοβραχίονα στο Βούλισμα από το Καλό Χωριό

Βούλισμα, ποιος φαντασιώνεται προβλήτες και γιατί;

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos