Πραμάτεια&Συνέντευξη Τύπου για σύλληψη ενός ατόμου στην περιοχή Αχλάδια της Σητείας, στου οποίου στη κατοχή βρέθηκαν, διάφορα ναρκωτικά και όπλα, παραχώρησε την Πέμπτη (30/3) ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Μιχάλης Βατσολάκης.
Όπως μας είπε ο αστυνομικός Διευθυντής, τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Έλληνα υπήκοο διότι λειτουργούσε καφενείο στα Αχλάδια, χωρίς άδεια.

Λίγο αργότερα, παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του, βρέθηκαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Συνελήφθη και η μητέρα του συγκεκριμένου ατόμου διότι προσπάθησε να εξαφανίσει κάποια από τα όπλα, αλλά και μία αλλοδαπή, η οποία θεωρήθηκε συνεργός.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά.
Η επιχείρηση έφτασε σε αίσιο αποτέλεσμα μετά την αξιοποίηση πληροφοριών. Ο Αστυνομικός Διευθυντής εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους αστυνομικούς του τμήματος Σητείας και στα μέλη του ΤΑΕ.

Αστυνομικός Διευθυντής ΛασιθίουΕπίσης πρωινές ώρες συνελήφθηκαν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, δύο Έλληνες και δυο ξένοι στων οποίων τη κατοχή βρέθηκε μικροποσότητα ινδικής κάνναβης. Λίγο αργότερα βρέθηκε και άλλη μικρή ποσότητα στο σπίτι ενός από του συλληφθέντες. Ένας από τους αλλοδαπούς βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι θα παραπεμφθούν αρμοδίως στον Εισαγγελέα Λασιθίου για τα περεταίρω.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos