ΝοΔΕ απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου
Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας

Γίναμε σήμερα θεατές σε μια ακόμη αποτυχημένη αντιπολιτευτική παράσταση, αυτή την φορά καλοκαιρινή, του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου. Αφορμή στάθηκε το προσωρινό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη, η οποία μετά από στοχευμένες ενέργειες της κυβέρνησης ομαλοποιείται.

Τι έκαναν όμως οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσαν τα 4,5 προηγούμενα χρόνια για να αποτρέψουν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο; ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί δεν μερίμνησαν τόσα χρόνια ώστε να διαθέσουν μερικές χιλιάδες ευρώ για τον καθαρισμό του λιμένα της Καμαριώτισσας από τα φερτά υλικά και την λάσπη, ώστε το λιμάνι να καταστεί ασφαλές για τις προσεγγίσεις των πλοίων;

Γιατί ποτέ μα ποτέ στα τέσσερα και πλέον χρόνια της διακυβέρνησης τους δεν κατάφεραν να βρουν πλοίο αντικατάστασης, όπως έπραξε και μάλιστα σε χρόνο μηδέν η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας;

Όμως κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, δυστυχώς για εσάς, οι πολίτες δεν έχουμε πάθει ομαδικό αλτσχάιμερ. Θυμόμαστε πολύ καλά τι κάνατε ή καλύτερα τι δεν κάνατε και στον νομό Λασιθίου. Και αντί να ντρέπεστε και να σκύβετε το κεφάλι, μας κουνάτε επιδεικτικά και το δάκτυλο.

Φαίνεται ακόμη δεν έχετε λάβει το πολιτικό μήνυμα που σας έστειλε ο λαός στις εκλογές του Ιουλίου. Δεν καταλάβατε ακόμη ότι όλες οι πολιτικές σας επιλογές καταδικάστηκαν, το έργο σας κρίθηκε ανύπαρκτο και οι καθεστωτικές σας μέθοδοι εξαπάτησης των πολιτών έπεσαν στο κενό.

Εμείς σαν Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε μαζί με τους πολίτες, να δίνουμε τον δύσκολο αγώνα της ανασυγκρότησης και της επιστροφής στην κανονικότητα της χώρας μας και του Λασιθίου, μετά τα  τέσσερα και πλέον χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς συνεχίστε να βαδίζετε στον ολισθηρό δρόμο της στείρας αντιπολίτευσης.

ΝΟΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos