Με μαθητές

Νομάρχης Ηρακλείου

Το χώρο του εργοταξίου ανέγερσης του νέου διδακτηρίου στον Ξηροπόταμο, επισκέφθηκε η νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη. Στο σχολικό συγκρότημα, που αναμένεται να κατασκευαστεί μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, θα στεγαστούν τα παιδιά του 54ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου και οι μαθητές του 43ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Δύο σχολικές μονάδες, που στεγάζονται σήμερα δίπλα στο κολυμβητήριο κάτω από απαράδεκτες συνθήκες και ανεπαρκείς χώρους διδασκαλίας.

Ο σνολικός προϋπολογισμός εκτέλεσης του έργου ανέρχεται στο ποσόν των 3.7 εκατομμυρίων ¤. Οι νέες σχολικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:

  • Εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή διώροφου κτιρίου χωρίς υπόγειο για το 43ο 12/θέσιο Δημοτικό σχολείο, εμβαδού 2014,13 τ.μ, με 12 αίθουσες διδασκαλίας,4 αίθουσες εργαστηρίων, βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρους διοίκησης, βοηθητικούς χώρους και διαμόρφωση αύλειου χώρου συνολικής επιφάνειας 1800τ.μ.
  • Εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή ισόγειου κτηρίου για το 54ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο εμβαδού 678,10τ.μ μ 2 αίθουσες εργαστηρίων, 2 χώρους ξεκούρασης, βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γραφείο, τραπεζαρία, μαγειρείο, χώρους υγιεινής, βοηθητικούς χώρους και διαμόρφωση αύλειου χώρου συνολικής επιφάνειας 1240 τ.μ..
Print Friendly, PDF & Email

Από manos