Σητεία, λιμάνι

Νομός Λασιθίου

Ο Νομάρχης Λασιθίου Αντώνιος Στρατάκης σας καλεί να συμμετάσχετε στη συνάντηση που θα γίνει τη Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λασιθίου.
Η συνάντηση οργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου, σε συνεργασία με όλους τους θεσμούς και φορείς του τόπου, με αφορμή την κατάθεση του Χωροταξικού Σχεδίου της χώρας από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στην Κυβερνητική Επιτροπή.

Από τη μελέτη του κατατεθειμένου Σχεδίου φαίνεται ότι δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι παρατηρήσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λασιθίου και η αντίστοιχη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης. Κατά συνέπεια απορρέει η αναγκαιότητα αντίδρασης τόσο του Λασιθίου όσο και της Κρήτης.
Στη συνάντηση που καλείστε θα γίνει ενημέρωση και θα επισημανθούν οι επιπτώσεις των διατάξεων του Χωροταξικού Σχεδίου στη ζωή και στην ανάπτυξη του Νομού και θα εκτιμηθεί η αναγκαιότητα παρέμβασης και ο συντονισμός των δράσεων των φορέων του Νομού, για βελτίωση του.

Εισηγητές του θέματος θα είναι ο κ. Περάκης Ιωάννης Νομαρχιακός Σύμβουλος και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ ΤΑΚ κ. Χωραφάς Μιχάλης Πολιτικός Μηχανικός.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos