Στρατάκης, ΠατεράκηςΣυνεργασία με τους προϊσταμένους των περιφερειακών υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λασιθίου, στην πόλη της Σητείας, είχε σήμερα ο Νομάρχης Αντώνης Στρατάκης.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαφών που γίνονται, κατά τακτά διαστήματα, και συζητήθηκαν θέματα υπηρεσιακής φύσεως και κυρίως θέματα οργάνωσης για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Στη συνέχεια ο Νομάρχης συνοδευόμενς από τον Αντινομάρχη Θοδωρή Πατεράκη και το Δήμαρχο Σητείας Νίκο Κουρουπάκη επισκέφθηκε και επιθεώρησε τις εργασίες που εκτελούνται για την ανέγερση ολοήμερου διθέσιου Νηπιαγωγείου στην όλη της Σητείας. Το έργο, προϋπολογισμού 750.000 ¤, υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας και χρηματοδοτείται κατά 75% από το Γ΄ ΚΠΣ και κατά 25% από εθνικούς πόρους.
Ο Νομάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών, καθώς ο υπεύθνος της εταιρείας δήλωσε ότι η παράδοση θα γίνει νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία υλοποίησης του έργου, με δυνατότητα άμεσης χρήσης, από τη μαθητική κοινότητα, εντός του τρέχοντος έτους.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos