αγωνία μπρος στα αποτελέσματα

υποψήφιοι φοιτητές

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Νομάρχης Λασιθίου Αντώνης Στρατάκης για τους Λασιθιώτες που εισάγονται στα Τριτοβάθμια ιδρύματα της χώρας. Ο Νομάρχης στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:
«Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλα τα παιδιά του νομού μας για την εισαγωγή τους στα τριτοβάθμια ιδρύματα της χώρας μας. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, η προσπάθειά τους ευοδώθηκε, μετουσιώνοντας τον μόχθο σε επιτυχία, ανοίγοντας, έτσι, ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους.

Η γνώση είναι δύναμη και διανοίγει προοπτικές, καθώς, πέραν των ευκαιριών για επαγγελματική ανέλιξη, συμβάλλει στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας, διαμορφώνοντας πολίτες συγκροτημένους με κουλτούρα συμμετοχής στην κοινή προσπάθεια για ποιοτική αναβάθμιση της χώρας και του τόπου μας.
Φίλες και φίλοι, δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε τη συμβολή των γωνιών στην επιτυχία των παιδιών, καθώς υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στη δύσκολη προσπάθειά τους.

Αντώνης Στρατάκης

Νομάρχης Λασιθίου

Σημαντικό, επίσης, μερίδιο, στην επιτυχία των παιδιών του νομού μας, έχουν οι καθηγητές και οι καθηγήτριες των εκπαιδευτικών μας ιδρυμάτων γιατί κατάφεραν, με παιδαγωγική και επιστημονική πληρότητα, να μεταδώσουν την απαραίτητη γνώση στα παιδιά, συμβάλλοντας, έτσι, στην επιτυχή έκβαση της εξεταστικής τους δοκιμασίας.
Όσο για τα παιδιά που δεν κατάφεραν, από ατυχή συγκυρία, να εισαχθούν σε κάποιο τριτοβάθμιο ίδρυμα, απλά θα τους πούμε να μην απογοητεύονται. Έχουν τη δυνατότητα, με καλύτερη προετοιμασία και μεγαλύτερη θέληση, να υλοποιήσουν, την επόμενη χρονιά, τους ακαδημαϊκούς στόχους τους.
Εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας, τους σημερινούς σπουδαστές και φοιτητές και αυριανούς ακαδημαϊκούς πολίτες του τόπου μας
».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos