Ο κ. Καρχιμάκης, φυγομαχούσε προεκλογικά, φυγομαχεί και μετεκλογικά. Δυστυχώς το θράσος του συνεχίζει να το συνοδεύει η πολιτική του δειλία.
Επιστρατεύει ως συνήθως το πολιτικό του υποχείριο και φερέφωνο του, δηλαδή τη Ν.Ε. του κόμματος του, προκειμένου να αποφύγει να απαντήσει. Την παρασύρει δε στην αναπαραγωγή των ψευδών και της λάσπης του. Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά. Ουδέποτε κάναμε και ούτε θα κάνουμε ποτέ οποιαδήποτε παρέμβαση προς τον οποιοδήποτε, για σγκάλυψη οποιασδήποτε παρανομίας. Αν ο κ. Βουλευτής ή το κόμμα του έχουν να καταγγείλουν κάτι συγκεκριμένο, ας το πράξουν. Και όχι μόνο να το πράξουν, αλλά να παραδώσουν τα στοιχεία και στον Εισαγγελέα. Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι δεν πρόκειται να συνηγορήσουμε σε οποιαδήποτε συγκάλυψη. Ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται προς κάθε κατεύθυνση, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις. Εμείς ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε…
Κατά τα άλλα, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ έχει μείνει στο «τολμούν να μιλούν». Είναι αυτοί που δεν τολμούν να ακούσουν την αλήθεια. Αυτοί που είκοσι χρόνια έκτισαν ένα καθεστώς και το στήριξαν με κάθε νόμιμο ή παράνομο τρόπο. Είναι αυτοί που αναμασούν την καραμέλα της «δεξιάς», είναι το κόμμα της αρπαχτής, της ρεμούλας, της λάσπης και της συγκάλυψης. Οι αμετανόητοι.
Κύριοι, σας ενημερώνομε χωρίς «καμία υποχρέωση σας» (όπως θα έλεγε και ο εντολοδόχος σας) ότι «κατόπιν ενεργειών» του λαού, βρεθήκατε στην αντιπολίτευση γιατί όλα αυτά που μας καταγγέλλετε, αφορούν τον βίο και την πολιτεία της δικής σας διακυβέρνησης.
Όμως περιμένουμε απαντήσεις και ονόματα από τον κ. Καρχιμάκη. Τον προκαλούμε αν τολμά να το πράξει. Ας έχει επιτέλους το πολιτικό θάρρος, πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Ο έμπορος της ελπίδας, ο άρχοντας του ρουσφετιού, ας πάψει τον θρήνο και τα κροκοδείλια δάκρυα για τα προβλήματα του νομού. Δεν πείθουν οι προθσεις του, για αυτόν μιλούν οι πράξεις του.
Η Νέα Δημοκρατία πρεσβεύει ένα νέο ύφος και ήθος. Δεν επιτρέπονται παρεκκλίσεις και εξαιρέσεις. Ούτε φυσικά μπορούν να γίνουν ανεκτά φαινόμενα αλαζονείας, κατάχρησης εξουσίας, διαφθοράς, παρανομίας. Αντιμετωπίζουε το μέλλον με ευθύνη και τους πολίτες με ευθύτητα. Ζητούμε την καλόπιστη κριτική. Επιδιώκουμε την διαφάνεια σε κάθε επίπεδο. Βαδίζουμε με γνώμονα το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων. Προχωράμε σε τομές και μεταρρυθμίσεις. Κτίζουμε μια νέα, καλύτερη Ελλάδα.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ανοικτή και επιδιώκει τον διάλογο. Δεν πρόκειται όμως να ανεχθεί σε καμία περίπτωση, την λάσπη, το ψέμα, την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, τη συκοφαντία. Αν η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, επιθυμεί διάλογο θα τον έχει, όχι όμως με τους όρους πεζοδρομίου που προσπαθεί ν επιβάλλει. Διότι λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του. Υπάρχουν όρια και στην υπομονή και στην ανοχή.
 
Γραφείο τύπου ΝΟΔΕ Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos