Οργανισμός Εργατικής ΕστίαςΑρχίζει από σήμερα (9.5) η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους δικαιούχους του προγράμματος που απογράφηκαν στις επρχιακές πόλεις αλλά και στο νομό Αττικής, με την προϋπόθεση ότι οι υπηρεσίες των οποίων έχουν ολοκληρώσει  τη διαδικασία καταχώρησης.
 
Φέτος, για πρώτη φορά, η Διοίκηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, έθεσε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού σε νέα βάση, με την κατάργηση του ορίου εισοδήματος και την έκδοση καινούργιων μηχανογραφημένων δελτίων απ’ τον Οργανισμό.
 
Η μηχανογράφηση και η τήρηση μητρώου δικαιούχων θεωρείται, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ότι θα συμβάλει στην εξυπηρέτηση του πολίτη- δικαιούχου.
 
Ήδη ο Ο.Ε.Ε μ εντολή του Προέδρου κ. Στάθη Πεκιά προετοιμάζει την απογραφή των δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της επόμενης χρονιάς από τον ερχόμενο Οκτώβρη.
 
Για το φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εκδόθηκαν 320.000 δελτα αξίας 29.018.341,88 ευρώ. Δεν απαιτείται κλήρωση δικαιούχων, γιατί ο αριθμός των δελτίων κάλυψε τη συνολική πανελλαδική ζήτηση.
 
Ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες παραλαβής θα γίνουν στο αμέσως προσεχές διάστημα.
 
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos