Οικονομική Γεωγραφία του Αγ. Νικολάου
το εξώφυλλο της μελέτης

O Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ε.Σ Κρήτης κ. Μανώλης Κουμαντάκης και ο Πρόεδρος Ε.Σ. Αγ. Νικολάου κ. Οδυσσέας Παπαδάκης, έχουν τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση της μελέτης “Οικονομική Γεωγραφία του Αγ. Νικολάου” καθώς και στην παρουσίαση της κοινής δράσης ΕΣΕΕ-Eurobank: Business Check – up.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στη δύσκολη συγκυρία της οικονομικής κρίσης και της ύφεσης στην αγορά, η αναζήτηση πρωτότυπων και καινοτόμων τρόπων για τον προσδιορισμό των δεδομένων της ελληνικής οικονομίας είναι μία βασική αναγκαιότητα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Οικονομική Γεωγραφία του Αγ. Νικολάου
Πλακιωτάκης, Κορκίδης

Για την εκδήλωση Οικονομική Γεωγραφία του Αγ. Νικολάου, μας μίλησαν, ο βουλευτής Λασιθίου και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.

Βρίσκομαι εδώ σήμερα, μας είπε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, μαζί με τον πολύ καλό μου φίλο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλη Κορκίδη, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ημερίδα που διοργανώνουμε αύριο, για την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Αγίου Νικολάου και τις προοπτικές ανάπτυξής της. Όπως γνωρίζετε, στο πλαίσιο της δράσης «ΑΚΕ» (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου/Open Mall), διεξήχθη πριν ένα μήνα μια πολύ σημαντική έρευνα από το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ε.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγ. Νικολάου-Λασιθίου, η οποία κατέγραψε την επιχειρηματικότητα του Δήμου Αγ. Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos