οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται μόνο στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου
η είσοδος από την οδό Εργατικής Εστίας

Το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι, από σήμερα Τετάρτη 18/3/2020,  οι αιμοληψίες Αιμοδοτών θα πραγματοποιούνται μόνο στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου με είσοδο από την οδό Εργατικής Εστίας. Η αίθουσα είναι απομονωμένη  και θα τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, ώστε να διευκολύνουμε τους  αιμοδότες  να προσέρχονται για προσφορά αίματος  σε χώρο που πληρεί τους κανόνες υγιεινής και βρίσκεται εκτός Νοσοκομείου, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος για την υγεία των αιμοδοτών. 

Οι αιμοδότες δεν θα πρέπει να προσέρχονται αν υπάρχει το παραμικρό σύμπτωμα κρυολογήματος ή λοίμωξης αναπνευστικού όπως  πυρετός , βήχας,  συνάχι τόσο στους ίδιους όσο και στο περιβάλλον τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες από την πλήρη  υποχώρηση των συμπτωμάτων  και να αισθάνονται τελείως καλά.

Οι αιμοληψίες  θα πραγματοποιούνται  9:00 – 13:00  το πρωί  τις καθημερινές ημέρες και Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα  5:00 – 7:30 μμ. Τηλ. επικοινωνίας  2841343103

“Θα πρέπει όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, και να προσφέρουμε αίμα τώρα που εξαιτίας της επερχόμενης επιδημίας, τα αποθέματα αίματος θα συρρικνωθούν δραματικά και θα κινδυνεύσουν πολλοί συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγίου Νικολάου και τον αντιδήμαρχο κο Χάρη Αλεξάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για παραχώρηση της προαναφερθείσας αίθουσας.  Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικό Σχολείο του κο Γεώργιο Μαμάκη για την βοήθεια που μας παρείχε κατά  την εγκατάσταση στο χώρο αυτό και συνεχίζει να μας παρέχει για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων .

Ελπίζουμε με την επιλογή αυτή  να αυξηθεί η προσέλευση αιμοδοτών που είχε δραματικά μειωθεί τις τελευταίες ημέρες.”

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos