οι εθελόντριες και τα παιγνίδια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
από τη συσκευασία των παιγνιδιών

Το κέφι και η διάθεση προσφοράς,  υπερίσχυσαν στην δράση που ανέλαβαν σήμερα οι εθελόντριες του Δήμου Αγίου Νικολάου, προκειμένου να συσκευάσουν τα παιχνίδια  που θα δωθούν στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  ο  οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία  της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου- όπου αναλήφθηκε η συγκεκριμένη δράση –  μεταξύ άλλων δήλωσε :

“Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στον  χώρο όπου οι εθελόντριες, του κοινωνικού παντοπωλείου ετοιμάζουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις οικογένειες και τα παιδιά που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, κάνοντας παράλληλα μια “αυτοψία”, στον χώρο της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου, που διαμορφώνεται -όπως έχει γίνει ήδη γνωστό – προκειμένου να στεγάσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και  το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Όπως διαπίστωσα – πρόσθεσε – οι εργασίες προχωρούν κανονικά, ενώ σύμφωνα με το υφιστάμενο χρονοδιάγραμμα,  μετά τις γιορτές οι χώροι για την φιλοξενία του συγκεκριμένου κέντρου, θα είναι έτοιμοι , προκειμένου ν΄αποδωθούν στους εργαζόμενους.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου αφού συνεχάρει  τις εθελόντριες για την συγκεκριμένη δράση, δήλωσε ότι η συνεργασία, ο συντονισμός και η έγκαιρη προσπάθεια μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί ν΄αποφέρει.

Να σημειώσουμε ότι τα τρόφιμα που διανέμονται μηνιαίως από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου, θα συνοδευτούν και φέτος με γλυκίσματα που θα ετοιμάσουν οι παιδικοί σταθμοί της πόλης καθώς και το εντευκτήριο Γυναικών Λιμνών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos