Η Νομάρχης με τους καλεσμένους

Από τις εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Νομαρχία Ηρακλείου σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Ηρακλείου για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του προγράμματος «Ροδαυγή».

Το πρόγραμμα «Ροδαυγή» στοχεύει στην επαγγελματική κατάρτιση των ατόμων με αναπηρίες.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 3 έως και τις 8 Ιουλίου 2008. Κορύφωση των εκδηλώσεων αποτέλεσε η μεγάλη συναυλία καταξιωμένων καλλιτεχνών παραδοσιακής μουσικής με τίτλο: «Τα τραγούδια της στράτας: οι καντάδες της Ροδαυγής». Τη συναυλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ενώ τη λήξη των εκδηλώσεων χαιρέτισε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη σημειώνοντας:
«Εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, κοινωνικοποίηση, συμμετοχή είναι αυτά που προσφέρει με μεγάλη επιτυχία η Ροδαυγή στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στην κοινωνία μας γενικότερα. Γι’ αυτό και η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις υπήρξε τόσο θερμή. Γι’ αυτό και η στήριξη της Νομαρχίας Ηρακλείου και των άλλων φορέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι δεδομένη και πάγια. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά της Ροδαυγής για τη δουλειά τους, τη χαρά και την αισιοδοξία, την οποία μας ενέπνευσαν αυτές τις μέρες. Συγχαίρουμε τους υπεύθυνους του Π.ΑΜΕΑ Ροδαυγή για τις άοκνες προσπάθειες τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν και έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις».

Από τη Νομαρχία Ηρακλείου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos