Ελληνική Μαθηματική ΕταιρείαTo Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός στα Μαηματικά με την επωνυμία «Ο Θαλής». Στο νομό Λασιθίου διεξήχθη σε τέσσερα εξεταστικά κέντρα στον ¶γιο Νικόλαο, στην Ιεράπετρα στη Σητεία και στο Τζερμιάδο.
 
Η συμμετοχή των μαθητών ήταν ικανοποιητική παρά το ότι την ίδια μέρα και ώρα γίνονταν και οι εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού ξένης γλώσσας. Όπως είναι γνωστό αρχικά ο διαγωνισμός είχε προγραμματισθεί για τις 4 Νοεμβρίου 2006 αλλά λόγω των καταλήψεων στα σχολεί αναβλήθηκε.
 
Το Παράρτημα Λασιθίου ευχαριστεί τον Δ/ντή της Β/θμιας Εκπ/σης κ. Βασιλάκη και το υπόλοιπο προσωπικό της Δ/νσης, υπό την αρωγή της οποίας διεξάγεται κάθε χρόνο ο διαγωνισμός και τους διευθυντές των εξεταστικών κέντρων κκ Απ. Φουντου-λάκη, Εμ. Μητσακάκη, Αν. Δερμιτζάκη και Δεσπ. Χαροκοπάκη. Επίσης ευχαριστούμε τους συναδέλφους μαθηματικούς κκ Γ. Χαβάκη, Μ. Τσα-γκαράκη, Η. Μιγάδη, Σ. Νικολουδάκη, Ε. Τζερεμέ, Ε. Σισαμάκη, Ε. Γιατζάκη, Δ. Κο-τσιφάκη, Γ. Κοψαχείλη, Μ. Σηφάκη, Ν. Ζερβάκη, Ν. Οικονομάκη, Π. Μηλαθανάκη, Χ. Κανάκη, Ν. Φραγκάκη, E. Καραπιδάκη, Ε. Κασσωτάκη, Μ. Παπαδάκη, Δ. Χα-ρίτο, Γ. Σαρικλάκη, Ν. Σπυριδάκη, Ε. Βασαρμίδη, Γ. Περαντώνη, Ι. Καναβάκη, Ε. Δόργιας, Ν. Μπαχλιτζανάκη, Ε. Κουτσελάκη και Ε. Βαλαχή, για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους και για τον άψογο τρόπο που διεξήγαγαν τις εξετάσεις.
 
Επιθυμούμε τέλος να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκη στον ¶γιο Νικόλαο, την Κάβα των Αδελφών Προϊστάκη στην Ιεράπετρα και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Σητείας, του 2ου Γυ-μνασίου Σητείας και του Ενιαίου Λυκείου Σητείας για τα κεράσματα που πρόσφεραν στους μαθητές.
 
Θέλουμε επίσης με την ευκαιρία να εκφράσουμε και την δυσαρέσκειά μας για τους υπόλοιπους στους οποίους απευθυνθήκαμε και οι οποίοι αγνόησαν επι-δεικτικά την πρόσκλησή μας να προσφέρουν ένα υποτυπώδες «κέρασμα» στα παιδιά όλων αυτών που τους στηρίζουν στην τοπική αγορά, ως ελάχιστο αντίδωρο για τη συμμετοχή τους σε μια πνευματική εκδήλωση η οποία γίνεται μόνο για ένα «στεφάνι ελιάς».
 
Για το Παράρτημα Λασιθίου της ΕΜΕ Ο Πρόεδρος Ι. Σταμέλος

Print Friendly, PDF & Email

Από manos