Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στην Ιεράπετρα στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο το αθλητικό τουρνουά «Αγάπης-Φιλίας» για τα Χριστούγεννα με τους αγώνες της καλαθοσφαίρισης. Συμμετείχαν οι ομάδες του δήμου Ιεράπετρας, των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, του Αθλητικού Γυμνασίου Ιεράπετρας και του Αθλητικού Λυκείου Ιεράπετρας.
ην Τετάρτη (28/12) στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής νίκησε την ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας με 44-40. Στο δεύτερο ημιτελικό η ομάδα του Αθλητικού Λυκείου Ιεράπετρας την ομάδα του Αθλητικού Γυμνασίου Ιεράπετρας με 48-39.
 
Οι ηττημένοι αγωνίστηκαν στις 29-12-2005 στο μικρό τελικό, κατά τον οποίο η ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας νίκησε την ομάδα του Αθλητικού Γυμνασίου Ιεράπετρας με 42-32.
 
Οι νικητές αγωνίστηκαν στη συνέχεια στο μεγάλο τελικό, στον οποίο η ομάδα του Αθλητικού Λυκείου Ιεράπετρας νίκησε την ομάδα των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με 52-44. Το κύπελλο απένειμε στην νικήτρια ομάδα ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Νίκος Χριστοφακάκης.
 
Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των ΔΗ.Χ.Α.Ι. κ. Δημήτρης Σκύβαλος, ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Π Λασιθίου και μέλος του Δ.Σ. των ΔΗ.Χ.Α.Ι. κ. Γιώργος Δεδελετάκης, και ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας Τ.Α.Δ. κ. Ιωάννης Τζανιδάκης.
 
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων όλοι οι συμμετέχοντες σ’ αυτούς παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την διοργάνωση αλλά και την επιθυμία να συνεχιστούν αυτές οι αθλητικές εκδηλώσεις. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, λόγω των ημερών.
 
Συνθέσεις των Ομάδων
 
ΔΗΜΟΣ:
Ατγελακούδης Αγγ. Δραγασάκης Λευτ. Κοΐνάς Νικ. Τσαγκαράκης Νικ. Μαράκης Γεώρ. Μπαρντάκης Λευτ. Μίγγας Βασ. Βουλτσίδης Βασ.
 
 Κ.Φ.Α.:
Χατζάκης Ιωαν. Κατκχράκης Εμμ. Ασπραδάκης Γ.Μ. Βασιλάκης Εμμ. Διαλυνάς Εμμ. Μουλιοενιτάκης Δίον. Χατζάκης Γεώρ. Κατρατζής Πασχ. Καπαράκη Ειρ. Ασπραδάκης
 
Γ.Ν. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ:
Σκύβαλος Μιχ. Στάχτιαρης Παν. Κασσωτάκης Εμμ. Σαμπιωτάκης Αντ. Ζαμίτετάκης Νικ. Χατζάκης Εμμ. Ατσαλης Μάρ. Μαλαθράκης Νικ. Λιναρδάκης Ιωαν. Χαλκιαδάκης Ιωαν. Βουμβουλώκης Αλέξ.
 
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΥΕΙΟ:
Κολοβός Δημ., Γιακουμάκης Ιωαν. Τζωρτζάκης Μάρ. Κιουπάκης Γεωρ. Μαργετάκης Εμμ. Λαγουδάκης Νικ. Γεωργιάδης Τηλ. Σετάκης Ιωαν. Σταματάκης Μιχ. Αναγνωστόπουλος Ιωαν.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos