Ομόφωνα υπέρ του μουσικού γυμνασίου το ΔΣ Αγ. Νικολάου
Καβούσι, Θόλος

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου κατά την τακτική συνεδρίαση του στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 για την απόφαση αναστολής λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Λασιθίου στο Καβούσι αποφάσισε ομόφωνα και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα

Ψ  Η  Φ  Ι  Ζ  Ε  Ι   : 

1. Το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου αποτελεί για πολλά χρόνια δίκαιο αίτημα του Νομού μας που έχει στερηθεί βασικές δομές Παιδείας και Πολιτισμού ενώ διαθέτει μοναδική μουσική ιστορία και παράδοση. Ο μοναδικός Νομός της Κρήτης που δεν έχει Μουσικό Σχολείο.

2. Δηλώνει την αντίθεσή του για την απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντη Κρήτης και του Υπουργείου Παιδείας με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου στο Λασίθι.

3. Ζητάει την άμεση και ομαλή λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου στο Καβούσι από το σχολικό έτος 2019 – 2020 με παράταση του χρόνου εγγραφών και μετεγγραφών των μαθητών και την εξασφάλιση των απαραίτητων δομών και του αναγκαίου προσωπικού.

4. Θα σταθούμε αλληλέγγυοι και θα αγωνιστούμε με τα άλλα Δημοτικά Συμβούλια τους εκπροσώπους και τους φορείς του Νομού μας για το Αναπτυξιακό έλλειμμα που υπάρχει στο Λασίθι σε όλους τους τομείς.

                                               Άγιος Νικόλαος 25-9-2019

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΖΕΡΒΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ             ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          

                                                                       ΤΑ  ΜΕΛΗ

Αλεξάκης Χαρίλαος Χαριτάκης Θωμάς Μαρίνος Ιωάννης Βάρδας Γεώργιος Καρνιαδάκη Δέσποινα Φανουράκη Ευαγγελία Μαυρής Αντώνιος Μαυρικάκης Ευάγγελος Λουκάκης Γεώργιος Λεμπίδης Εμμανουήλ Καστελλιανάκης Νικόλαος Γάλλου Μαρία – Ναυσικά Χουρδάκης Κίμωνας   Κοκκίνης Νικόλαος Καμινογιαννάκης Νικόλαος Βάρδα Μαρία Χαλκιαδάκης Νικόλαος Ατσαλάκης Στερεός Κοκκίνης Ιωάννης Αφορδάκος Νικόλαος Οικονομάκη Αντωνία Καφφετζάκης Γεώργιος Φθενάκης Γεώργιος Ανδριώτης Ιωάννης Πάγκαλος Νικόλαος Φιλιππάκης Γεώργιος
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos